Contact opnemen

Vragen over onze producten & diensten ?

Vrijblijvend advies

Ik heb een vraag over:

Contact opnemen

Vragen over onze producten ?

Vrijblijvend advies

Ik heb een vraag over:

Ik heb een vraag over:

Onze merken

Wij leveren oa. producten voor

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We streven er voortdurend naar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 16:00  je bestelling hebt geplaatst dan word deze de volgende dag al bezorgd. Als dit vanwege onvoorziene omstandigheden niet mogelijk is zullen we je hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Je ontvangt van ons twee e-mails: een orderbevestiging en een verzendbevestiging. Je orderbevestiging ontvang je vrijwel direct. Het tweede bericht ontvangt u wanneer uw bestelling succesvol is verzonden. Duurt de bevestiging langer dan normaal ? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Als jij op maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur je bestelling plaatst heb jij je pakketje morgen al in huis. Als je op zaterdag of zondag een bestelling plaatst dan krijg je het pakket op de eerstvolgende dinsdag bezorgd. Op feestdagen kan het zijn dat wij aangepaste levertijden moeten hanteren. 

Ja, Indien je bestelling nog niet is verwerkt kan je deze nog wijzigen of annuleren. Ons systeem verwerkt de bestelling direct bij het plaatsen zodat we het pakket zo snel mogelijk kunnen leveren. Het kan echter voorkomen dat de bestelling al is ingepakt en verzonden en daarom niet meer gewijzigd kan worden.

Als je iets wilt aanpassen neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice die op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur bereikbaar is. Houd er rekening mee dat bestellingen buiten deze tijden of in het weekend niet kunnen worden gewijzigd of geannuleerd.

Als u een specifiek product of onderdeel zoekt die u niet in de webshop kunt terugvinden neem dan gerust contact met ons op. 

Vaak kunnen wij deze alsnog voor u nabestellen. Gebruik hiervoor het bovenstaande  contactformulier onder vermelding van uw gewenste Part Nr.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om tussen alle merken en modellen een passende betaalautomaat te vinden.

Er zijn veel verschillende modellen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een vaste pinautomaat, een mobiele pinautomaat of bijvoorbeeld een kassa gekoppelde Pinpad. Vaak heeft elke model heeft zijn eigen voordelen.

Hulp nodig bij het kiezen ?
Neem contact met ons op via 020-7008 887 of mail ons op info@pinaccessoires.nl

Pin Accessoires
Keurenplein 41
1069 CD, Box 925
Amsterdam, Netherlands

KVK: 70736103

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 09:00 – 18:00

Mail ons:

info@pinaccessoires.nl

Bel ons:
020 – 7008 887

 

Onderdelen en accessoires voor:

Verdere ondersteuning nodig ?

Winkelmand 0
RECENTLY VIEWED 0
Hoofdmenu

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Box D925