Worldline Yomani accessoires

Onderdelen en accessoires voor Worldline terminals.

Worldline Yomani

4 producten in deze categorie gevonden
VIEW
  • 2
  • 3
  • 4

Worldline Yomani accessoires

Pin accessoires richt zich op het leveren van betaalautomaten, pinautomaat onderdelen en accessoires voor mobiele en vaste pinautomaten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere voedingen, kabels, stekkers, beschermhoesjes en screenprotectors. Als u vragen heeft over pinautomaten in het algemeen of de Worldine Yomani in het bijzonder dan helpen we u graag verder. Bij Pin accessoires bent u aan het juiste adres.

Worldline is een internationaal bedrijf dat zich richt op betaaloplossingen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan waaronder elektronische betalingen voor mobiele en vaste betaalautomaten. Worldline staat bekend om hun innovatieve en betrouwbare producten en zijn aanwezig in ruim 100 landen wereldwijd. De Worldline Yomani is uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel de klant als de ondernemer.
Enkele voordelen van de Yomani pinautomaat zijn:

– Compact model en te gebruiken middels een eigen LAN verbinding
– Verwerkt snel, gemakkelijk en efficiënt pinbetalingen
– Gemakkelijk te gebruiken interface
– Voldoet aan alle veiligheidsstandaarden
– Ondersteund verschillende betalingsmethoden waaronder creditcards & debitcards

Er zijn de laatste jaren steeds meer betalingstechnieken bijgekomen die het afrekenen sneller en makkelijker moet maken. Zo is te zien dat er meer gebruik gemaakt word van mobiele betalingen waarbij mensen betalingen verrichten met hun smartphone. Ook is het gebruik van QR codes een steeds vaker gebruikte methode om klanten snel te laten afrekenen. Het is efficiënt, makkelijk, snel en veilig. 

De Worldline Yomani word vaak gebruikt in bijvoorbeeld winkels, restaurants en horecagelegenheden. Hiernaast zijn er nog tal van andere plaatsen waar er betaald word per pin en waar dus een terminal gebruikt kan worden. Denk aan bv. de openbare sector, zoals gemeentehuizen en parkeergarages maar ook in bedrijven zoals arts of advocatenkantoren. 

Het accepteren van pin kan leiden tot een hogere tevredenheid van klanten maar ook een hogere omzet in uw onderneming. Bent u op zoek naar een p400 betaalautomaat maar twijfelt u tussen het kopen of huren van een Yomani pinautomaat ? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. We staan u graag bij om de betaalautomaat te vinden die past bij uw onderneming.

Worldline Yomani accessoires

Pin accessoires richt zich op het leveren van betaalautomaten, pinautomaat onderdelen en accessoires voor mobiele en vaste pinautomaten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere voedingen, kabels, stekkers, beschermhoesjes en screenprotectors. Als u vragen heeft over pinautomaten in het algemeen of de Worldine Yomani in het bijzonder dan helpen we u graag verder. Bij Pin accessoires bent u aan het juiste adres. Worldline is een internationaal bedrijf dat zich richt op betaaloplossingen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan waaronder elektronische betalingen voor mobiele en vaste betaalautomaten. Worldline staat bekend om hun innovatieve en betrouwbare producten en zijn aanwezig in ruim 100 landen wereldwijd. De Worldline Yomani is uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel de klant als de ondernemer. Enkele voordelen van de Yomani pinautomaat zijn: – Compact model en te gebruiken middels een eigen LAN verbinding – Verwerkt snel, gemakkelijk en efficiënt pinbetalingen – Gemakkelijk te gebruiken interface – Voldoet aan alle veiligheidsstandaarden – Ondersteund verschillende betalingsmethoden waaronder creditcards & debitcards Er zijn de laatste jaren steeds meer betalingstechnieken bijgekomen die het afrekenen sneller en makkelijker moet maken. Zo is te zien dat er meer gebruik gemaakt word van mobiele betalingen waarbij mensen betalingen verrichten met hun smartphone. Ook is het gebruik van QR codes een steeds vaker gebruikte methode om klanten snel te laten afrekenen. Het is efficiënt, makkelijk, snel en veilig. De Worldline Yomani word vaak gebruikt in bijvoorbeeld winkels, restaurants en horecagelegenheden. Hiernaast zijn er nog tal van andere plaatsen waar er betaald word per pin en waar dus een terminal gebruikt kan worden. Denk aan bv. de openbare sector, zoals gemeentehuizen en parkeergarages maar ook in bedrijven zoals arts of advocatenkantoren. Het accepteren van pin kan leiden tot een hogere tevredenheid van klanten maar ook een hogere omzet in uw onderneming. Bent u op zoek naar een p400 betaalautomaat maar twijfelt u tussen het kopen of huren van een Yomani pinautomaat ? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. We staan u graag bij om de betaalautomaat te vinden die past bij uw onderneming.

Winkelmand 0

RECENTLY VIEWED 0

Toegevoegd aan favorieten Bekijk favorieten
Hoofdmenu

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Box D925