Nieuws
Posted in

Verifone V400M

v400m-pin-betaalautomaat
Posted in

De nieuwste mobiele betaalautomaat van CCV is de Verifone V400M. Deze compacte betaalautomaat is vanaf April 2019 verkrijgbaar en heeft enkele voordelen ten opzichte van zijn voorgangers. Wij blikken alvast even voorruit.

Design en formaat

De Verifone V400M is qua formaat en design de ideale betaalautomaat voor ondernemers die graag mobiel willen blijven. De V400M weegt slechts 310 gram in is hierdoor makkelijk mee te nemen. Ter vergelijking: De veel gebruikte Verifone Vx680 weegt ruim 479 gram.

Wat direct opvalt is het licht gebogen scherm. Het geeft een duidelijk beeld van de transactiedetails en is goed leesbaar vanuit elke hoek. Het beeldscherm van de CCV V400M bestaat uit een 3.5” HVGA (320 × 480) color LCD voor extra helder beeld.

Gorilla® glass technologie

Wat ongetwijfeld een van de meest geliefde verbeteringen zal zijn is de toevoeging van een Gorilla® glass display. Deze technologie is vooral bekend van screenprotectors voor mobiele telefoons. Het bied extra bescherming bij val en stoot incidenten en helpt displayschade voorkomen.

gorrila-glas-v400m

Verbinding

De Verifone V400m beschikt voor diverse verbindingsmogelijkheden gecombineerd in 1 toestel. U schakelt hiermee probleemloos tussen 4G en WIFI afhankelijk van uw locatie en bereik. Zo kunt u voor betalingen in uw cafe of restaurant gebruik maken van uw eigen wifi verbinding, terwijl u voor betalingen onderweg kunt overschakelen naar 4G.

In tegenstelling tot de Verifone vx680 hoeft u niet langer te kiezen. De V400m heeft alles in huis. Probleemloos overschakelen word hiermee een fluitje van een cent.

QR en contactloos betalen

Het betaallandschap veranderd snel. We betalen steeds vaker met de pinpas en hiernaast zijn we in Nederland voorloper als het gaat om nieuwe betaaltechnieken. Contactloos betalen vinden we tegenwoordig niet meer dan normaal en naar verwachting zal het gebruik van QR betalingen binnenkort alleen maar toenemen.

Om gereed te zijn voor de toekomst is de Verifone V400m oa. geschikt voor het accepteren van QR betalingen. Wellicht is dit voor uw onderneming niet direct van toepassing, de CCV V400m is er ieder geval klaar voor.

Pre Order

De V400m verifone betaalautomaat is vanaf April 2019 verkrijgbaar in de winkel. Voor ondernemers die niet kunnen wachten is het nu al mogelijk gebruik te maken van de Pre Order. Op deze manier weet u direct wanneer de levering begint zodat de overstap zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

De aanschafprijs van een V400m pinautomaat bedraagt: €799 per automaat

verifone-v400m-ccv

V400m Specificaties:
– Extra sterk Gorilla® glass display.
– Geschikt voor elektronische handtekeningen.
– Flexibele communicatie via LTE 4G, WiFi en Bluetooth.
– Een snelle geïntegreerde bonprinter.
– Voorzien van de nieuwste PCI 5 beveiligingsstandaarden.
– Geschikt voor betaalmethoden zoals NFC / Contactloos / EMV-chip / QR
– Geschikt voor P2PE codering.
– Geschikt voor toekomstige App’s. Via Verifone’s Merchant Marketplace.
– Kassakoppling via Wifi. (Afhankelijk van uw kassasysteem)


– Verbindingen: wifi 2.4Ghz + 5Ghz wifi, 4G, Bluetooth 4.2
– 512 MB SDRAM en 512 MB Flash geheugen
– Batterij: 3.8 V/2890 mAH Li-ion

– Touchscreen
– 3,5 inch
– Full-colour

Onderdelen en Pin Accessoires:
– Verifone V400m Dockingstation, Basisstation
– Verifone V400m oplader, voeding
– Verifone V400m Batterij / 3.8 V/2890 mAH Li-ion
– Verifone V400m Autolader

Join the conversation

Winkelmand 0
RECENTLY VIEWED 0
Hoofdmenu

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Box D925